Kategorije magnetov

Samolepilni magnetni trak

Magnetni trak debeline 1,5mm je namagneten samo na eni strani in je večpolen. Enostavno ga je rezati z nožem ali z ostrimi škarjami. Idealen je za rokodelske projekte, saj ima na nenamagneteni strani nanešen zelo močan akrilni lepilni trak znan kot TESA tesafix 4965. Lepilo je zaščitena z rdečo plastiko, ki jo ob uporabi enostavno odlepite. Trak razrežete na želeno dolžino odstranite zaščitno folijo in ga enostavno prilepite na izdelek.

Idealen je za zelo preprosto in predvsem hitro:

  • izdelavo magnetov za hladilnike iz slik, gline, lesa, plastike
  • pritrditev reklamnih letakov, obvestil
  • Primeren je tudi za pritrditev grafik na pop-up stene. S pomočjo magnetnega traku se grafike lahko uporabi večkrat, sestavljanje pa je zelo preprosto in predvsem hitro

Če na nobeni strani nimate železne površine se dobita traku obeh polaritet, ki se privlačita med seboj. Trak ene polaritete prilepite na podlago, trak druge polaritete pa na izdelek.

 

Samolepilni magnetni trak

Zanimam se za produkt:

Samolepilni magnetni trak


    Soglašam, da posredovane osebne podatke hranite in uporabite, da me prek e-naslova ali telefona občasno obveščate o:    Vaše podatke bomo uporabljali izključno za namen, za katerega smo pridobili vašo privolitev. Vaše osebne podatke bomo uporabljali zaupno in jih ne bomo posredovali tretjim osebam. Vašo zasebnost obravnavamo v skladu z določili GDPR in Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

    Od prejemanja sporočil se lahko kadarkoli odjavite tako, da pošljete sporočilo na e-naslov: info@svetmagnetov.com z naslovom Odjava. Po obdelavi zahteve za odjavo vam bo SVET MAGNETOV d.o.o. prenehal pošiljati vsebine, od katerih ste se odjavili. Podrobnosti o odjavi, obdelavi in varovanju osebnih podatkov si preberite v splošnih pogojih.