Kontakt

SVET MAGNETOV d.o.o

Matije Blejca 5
1241 Kamnik, Slovenija

Telefoni za informacije in naročila:
+386 1 83 15 256
+386 41 445 820 – Aleš
+386 41 245 820 – Grega

E-naslov: info@svetmagnetov.com

ID za DDV: SI99802040

TRR: IBAN SI56 1010 0004 9232 151 (Banka Koper)

Delovni čas, vsak delovni dan med 8. in 15. uro.

Smo spletna trgovina – za osebni prevzem je obvezen predhodni dogovor po telefonu ali preko elektronskega naslov !!!!

Izven delovnega časa nam prosim pošljite mail z vašimi podatki in vprašanjem.
Odgovorili Vam bomo v najkrajšem možnem času.

  Soglašam, da posredovane osebne podatke hranite in uporabite, da me prek e-naslova
  ali telefona občasno obveščate o:

  Vaše podatke bomo uporabljali izključno za namen, za katerega smo pridobili vašo privolitev. Vaše osebne podatke bomo uporabljali zaupno in jih ne bomo posredovali tretjim osebam. Vašo zasebnost obravnavamo v skladu z določili GDPR in Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

  Od prejemanja sporočil se lahko kadarkoli odjavite tako, da pošljete sporočilo na e-naslov: info@svetmagnetov.com z naslovom Odjava. Po obdelavi zahteve za odjavo vam bo SVET MAGNETOV D.O.O., prenehal pošiljati vsebine, od katerih ste se odjavili. Podrobnosti o odjavi, obdelavi in varovanju osebnih podatkov si preberite v splošnih pogojih poslovanja.

  Kontakt

  Zanimam se za produkt:

  Kontakt


   Soglašam, da posredovane osebne podatke hranite in uporabite, da me prek e-naslova ali telefona občasno obveščate o:   Vaše podatke bomo uporabljali izključno za namen, za katerega smo pridobili vašo privolitev. Vaše osebne podatke bomo uporabljali zaupno in jih ne bomo posredovali tretjim osebam. Vašo zasebnost obravnavamo v skladu z določili GDPR in Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

   Od prejemanja sporočil se lahko kadarkoli odjavite tako, da pošljete sporočilo na e-naslov: info@svetmagnetov.com z naslovom Odjava. Po obdelavi zahteve za odjavo vam bo SVET MAGNETOV d.o.o. prenehal pošiljati vsebine, od katerih ste se odjavili. Podrobnosti o odjavi, obdelavi in varovanju osebnih podatkov si preberite v splošnih pogojih.