FILTRI

show blocks helper

Moč v gramih

Premer v mm

Širina v mm

Višina v mm

Dolžina v mm

Cena

PRODAJNI PROGRAM

Feritni magneti so ponavadi najbolj ekonomična varianta magnetov. So sicer razmeroma težki z nizko gostoto magnetnega polja a hkrati tudi trdni. Uporabljajo jih predvsem v industriji, beli tehniki in podobno.

Običajni feritni magneti so ugodnejša možnost pritrjevanja, uporabna tam, kjer velikost in moč nista pomembni. Pogosto jih uporabljamo pri izdelavi pisarniških magnetov ali pa jih uporabljamo za pritrjevanje fotografij, izdelkov iz umetne mase in gline, lesenih izdelkov, rokodelskih izdelkov ter šolskih projektov in podobnega.

Feritni magneti so na voljo v obliki kvadra ali diska. Dobavimo pa lahko tudi magnete z luknjo. Oglejte si aktualno ponudbo. V primeru individualnih želja nas kontaktirajte.

Če potrebujete magnet dimenzije, ki ga ni v ponudbi nas kontaktirajte in poslali vam bomo individualno ponudbo, v kolikor so takšni magneti dobavljivi.

Feritni magneti, Obroči

3,98  Z vklj. DDV

Diski, Feritni magneti

3,60  Z vklj. DDV

Diski, Feritni magneti

4,00  Z vklj. DDV

Diski, Feritni magneti

4,00  Z vklj. DDV

Diski, Feritni magneti

5,00  Z vklj. DDV

Diski, Feritni magneti

3,00  Z vklj. DDV

Diski, Feritni magneti

3,40  Z vklj. DDV

Feritni magneti, Obroči

2,65  Z vklj. DDV

Feritni magneti, Obroči

1,87  Z vklj. DDV

Feritni magneti, Kvadri

3,80  Z vklj. DDV

Feritni magneti, Kvadri

4,80  Z vklj. DDV

Zanimam se za produkt:

KV40x15x3 Y30 – 10 kos

    Soglašam, da posredovane osebne podatke hranite in uporabite, da me prek e-naslova
    ali telefona občasno obveščate o:    Vaše podatke bomo uporabljali izključno za namen, za katerega smo pridobili vašo privolitev. Vaše osebne podatke bomo uporabljali zaupno in jih ne bomo posredovali tretjim osebam. Vašo zasebnost obravnavamo v skladu z določili GDPR in Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

    Od prejemanja sporočil se lahko kadarkoli odjavite tako, da pošljete sporočilo na e-naslov: info@svetmagnetov.com z naslovom Odjava. Po obdelavi zahteve za odjavo vam bo SVET MAGNETOV d.o.o. prenehal pošiljati vsebine, od katerih ste se odjavili. Podrobnosti o odjavi, obdelavi in varovanju osebnih podatkov si preberite v splošnih pogojih.