O nas

V svet magnetov nas je odneslo pred dobrimi desetimi leti in kmalu smo postali največji ponudnik magnetov za široko in specializirano uporabo v Sloveniji. Sodelujemo z najboljšimi evropskimi in svetovnimi dobavitelji in strmimo k najboljši kvaliteti. Naša ponudba obsega vse od magnetov za prosti čas in zabavo ter magnetov za table, do magnetov brez katerih industrija ne more delovati. Smo dobavitelj mnogim večjim slovenskim in hrvaškim podjetjem, ki jim zagotavljamo kvalitetno in ažurno dobavo.

 

Vprašajte strokovnjaka?
Pošljite nam
BREZPLAČNO POVPRAŠEVANJE
na info@svetmagnetov.com
ali nas pokličite po telefonu
+386 1 83 15 256.

O nas

O nas

Zanimam se za produkt:

O nas


    Soglašam, da posredovane osebne podatke hranite in uporabite, da me prek e-naslova ali telefona občasno obveščate o:    Vaše podatke bomo uporabljali izključno za namen, za katerega smo pridobili vašo privolitev. Vaše osebne podatke bomo uporabljali zaupno in jih ne bomo posredovali tretjim osebam. Vašo zasebnost obravnavamo v skladu z določili GDPR in Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

    Od prejemanja sporočil se lahko kadarkoli odjavite tako, da pošljete sporočilo na e-naslov: info@svetmagnetov.com z naslovom Odjava. Po obdelavi zahteve za odjavo vam bo SVET MAGNETOV d.o.o. prenehal pošiljati vsebine, od katerih ste se odjavili. Podrobnosti o odjavi, obdelavi in varovanju osebnih podatkov si preberite v splošnih pogojih.