Kategorije magnetov

Samolepilni magneti

Želite nekaj namestiti na nemagnetne materiale? Za vas imamo priročno rešitev. Samolepilni magneti, preprosto odlepite zaščitni film in prilepite magnete kamor želite. Lahko jih uporabite za fotografije, umetniška dela, otroške plakate, venčke….Zelo tanki in izredno močni. Uporabljajo se tam kjer bi radi izdelke iz lesa, kartona, aluminija in plastike pritrdili na kovinsko podlago. To so klasični neodim magneti, ki imajo na spodnji strani nanešen samolepilni magnetni trak podjetja 3M. Enostavno jih prilepimo na izdelek, ki se potem prime na železo.

Samolepilni magneti

Zanimam se za produkt:

Samolepilni magneti


    Soglašam, da posredovane osebne podatke hranite in uporabite, da me prek e-naslova ali telefona občasno obveščate o:



    Vaše podatke bomo uporabljali izključno za namen, za katerega smo pridobili vašo privolitev. Vaše osebne podatke bomo uporabljali zaupno in jih ne bomo posredovali tretjim osebam. Vašo zasebnost obravnavamo v skladu z določili GDPR in Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

    Od prejemanja sporočil se lahko kadarkoli odjavite tako, da pošljete sporočilo na e-naslov: info@svetmagnetov.com z naslovom Odjava. Po obdelavi zahteve za odjavo vam bo SVET MAGNETOV d.o.o. prenehal pošiljati vsebine, od katerih ste se odjavili. Podrobnosti o odjavi, obdelavi in varovanju osebnih podatkov si preberite v splošnih pogojih.