Kategorije magnetov

Neodim magneti

Neodim magnetiNeodim magneti (NdFeB oz Neodymium) so trenutno najmočnejši permanentni oz. trajni magneti. Narejeni so iz materialov neodim, železo in bor s postopkom sintranja, končne oblike magnetov pa se režejo po zahtevah kupcev.

Neodim magnet je nepogrešljiv, kjer se potrebuje majhna teža, majhna prostornina in močno magnetno polje. Nosijo lahko tudi do 1300 kratnik lastne teže. So desetkrat močnejši od klasičnih feritnih magnetov. Večinoma so protikorozijsko zaščiteni z Nikljem(Ni), Cinkom (Zn), epoksi premazi, teflonom, zlatom, nano coatingom… Temperaturno so obstojni od 80°C do 250°C, odvisno od namena uporabe.

Najpogosteje se uporabljajo v avtomobilski industriji, proizvodnji računalniških diskov, proizvodnji zvočnikov, beli tehniki in ostalih elektronskih naprav. Vedno več se uporabljajo tudi za razne domače in obrtniške izdelke.

V ponudbi imamo najmočnejše magnete najrazličnejših oblik in dimenzij. Če v ponudbi ne najdete magneta želenih dimenzij je možna tudi izdelava po vaših željah.

MAGNETNE LASTNOSTI

MAGNETNE PREVLEKE

Če v ponudbi ne najdete magneta, ki ga potrebujete za svoj projekt, pošljite povpraševanje in poslali vam bomo individualno ponudbo.

Neodim magneti

Zanimam se za produkt:

Neodim magneti


    Soglašam, da posredovane osebne podatke hranite in uporabite, da me prek e-naslova ali telefona občasno obveščate o:    Vaše podatke bomo uporabljali izključno za namen, za katerega smo pridobili vašo privolitev. Vaše osebne podatke bomo uporabljali zaupno in jih ne bomo posredovali tretjim osebam. Vašo zasebnost obravnavamo v skladu z določili GDPR in Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

    Od prejemanja sporočil se lahko kadarkoli odjavite tako, da pošljete sporočilo na e-naslov: info@svetmagnetov.com z naslovom Odjava. Po obdelavi zahteve za odjavo vam bo SVET MAGNETOV d.o.o. prenehal pošiljati vsebine, od katerih ste se odjavili. Podrobnosti o odjavi, obdelavi in varovanju osebnih podatkov si preberite v splošnih pogojih.