Kategorije magnetov

Magnetni ribolov

Magneti za magnetni ribolov, ki je postal pravi šport. Ne gre za klasičen ribolov s katerim lovimo okusen obrok, cilj je pridobiti kovinske predmete iz rek, jezer in morja s pomočjo ribolovnih magnetov. Z uporabo naših magnetov so kupci uspeli rešiti stare topovske krogle, pa tudi zarjavela kolesa, razne kovinske predmete in še veliko več. In prav to je tisto, kar naredi magnet ribolov tako privlačno: Nikoli ne veste, kaj bo prišlo na površje, pritrjeno na vaš magnet.
Moč 200 kg.
Magnetni ribolov

Zanimam se za produkt:

Magnetni ribolov


    Soglašam, da posredovane osebne podatke hranite in uporabite, da me prek e-naslova ali telefona občasno obveščate o:    Vaše podatke bomo uporabljali izključno za namen, za katerega smo pridobili vašo privolitev. Vaše osebne podatke bomo uporabljali zaupno in jih ne bomo posredovali tretjim osebam. Vašo zasebnost obravnavamo v skladu z določili GDPR in Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

    Od prejemanja sporočil se lahko kadarkoli odjavite tako, da pošljete sporočilo na e-naslov: info@svetmagnetov.com z naslovom Odjava. Po obdelavi zahteve za odjavo vam bo SVET MAGNETOV d.o.o. prenehal pošiljati vsebine, od katerih ste se odjavili. Podrobnosti o odjavi, obdelavi in varovanju osebnih podatkov si preberite v splošnih pogojih.