Kategorije magnetov

Magnetni papir

Magnetni papir Magnetni papir Magnetni papir

Gloss magnetni papir/a4 listi za tiskanje z inkjet oz. brizgalnim tiskalnikom

Iščete nov način kako popestriti bele table v učilnicah ali sejnih sobah in s tem narediti predavanja oziroma sestanke bolj zanimive? Z magnetnim papirjem lahko na ustvarjalen način promovirate dogodek, ki ga gostite ali sestanek, ki ga organizirate.

Magnetni papir ima na zadnji strani magnetno folijo in je zelo priljubljen za kratkoročno oglaševanje in trženje, magnetne fotografije za na hladilnik, za razna izobraževalna orodja, motivacijske nagovore, vizitke in še veliko več. Vse to lahko sami natisnete kar v pisarni ali doma.

Magnetni papir je dimenzije A4, ki ga lahko potiskate in razrežete na poljubno dimenzijo. Hitro, enostavno in kreativno! Več informacij na info@svetmagnetov.com

Kako uporabljati magnetni papir za tiskanje?

Magnetni papir se lahko uporablja za ustvarjanje marketinških promocijskih sporočil, tiskanje fotografij, raznih urnikov, tako za dom kot tudi za službo. Magnetni papir A4 je na voljo v sijaj izvedbi, ki dizajnu doda tisto posebno želeno končno obdelavo.

Zadnja stran vsakega lista je magnetna, tako da ga lahko enostavno pritrdite na hladilnik, vrata in druge kovinske predmete. Papir je mogoče razrezati na poljubno velikost s škarjami ali olfa nožem, zato lahko na en list namestite veliko motivov in s tem stroškovno učinkovito tiskate.

Z uporabo domačega ali pisarniškega brizgalnega(INKJET) tiskalnika lahko dizajn vključuje slike, besedilo ali oboje.

Ko ste zadovoljni z zasnovo, natisnite testno stran z običajnim papirjem, šele potem na magnetni papir.  Pri tiskanju uporabite vedno najvišjo razpoložljivo ločljivost in se prepričajte, da tiskate na pravi strani. Po tiskanju papir pustite nekaj minut, da se tisk posuši potem ga lahko režete na poljubne oblike.

Ni primerno za laserske tiskalnike!

Inkjet magnetni papir, resnično vsestranski izdelek!

Magnetni papir

Zanimam se za produkt:

Magnetni papir


    Soglašam, da posredovane osebne podatke hranite in uporabite, da me prek e-naslova ali telefona občasno obveščate o:    Vaše podatke bomo uporabljali izključno za namen, za katerega smo pridobili vašo privolitev. Vaše osebne podatke bomo uporabljali zaupno in jih ne bomo posredovali tretjim osebam. Vašo zasebnost obravnavamo v skladu z določili GDPR in Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

    Od prejemanja sporočil se lahko kadarkoli odjavite tako, da pošljete sporočilo na e-naslov: info@svetmagnetov.com z naslovom Odjava. Po obdelavi zahteve za odjavo vam bo SVET MAGNETOV d.o.o. prenehal pošiljati vsebine, od katerih ste se odjavili. Podrobnosti o odjavi, obdelavi in varovanju osebnih podatkov si preberite v splošnih pogojih.