Kategorije magnetov

Magnetni cevni filtri

Izdelava magnetnih filtrov po vaših dimenzijah. Magnetni filtri, ki se montirajo na transportnih ceveh so izredno učinkoviti in enostavni za uporabo. Priporočamo vsem, ki svoje granulate, regenerate ali tekočine transportirajo po ceveh in imajo problem z železnimi tujki.

• Izdelamo po naročilu
• Vgrajeni visoko energijski neodymium magneti
• Ohišje iz nerjavnega jekla
• Enostavno čiščenje

CEVNI MAGNETNI SEPARATOR

Magnetni cevni filtri

Zanimam se za produkt:

Magnetni cevni filtri


    Soglašam, da posredovane osebne podatke hranite in uporabite, da me prek e-naslova ali telefona občasno obveščate o:    Vaše podatke bomo uporabljali izključno za namen, za katerega smo pridobili vašo privolitev. Vaše osebne podatke bomo uporabljali zaupno in jih ne bomo posredovali tretjim osebam. Vašo zasebnost obravnavamo v skladu z določili GDPR in Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

    Od prejemanja sporočil se lahko kadarkoli odjavite tako, da pošljete sporočilo na e-naslov: info@svetmagnetov.com z naslovom Odjava. Po obdelavi zahteve za odjavo vam bo SVET MAGNETOV d.o.o. prenehal pošiljati vsebine, od katerih ste se odjavili. Podrobnosti o odjavi, obdelavi in varovanju osebnih podatkov si preberite v splošnih pogojih.