Kategorije magnetov

Feritni magneti

Feritni magneti so klasični črni magneti in so najbolj ekonomična varianta magnetov. So sicer razmeroma težki z nizko gostoto magnetnega polja a hkrati tudi trdni in temperaturno obstojni. Prav tako niso občutljivi na korozijo. Uporabljajo jih predvsem v industriji pri izdelavi elektro motorjev, magnetnih sklopk, magnetnih separatorjev, bele tehnike, izdelavi zvočnikov in podobno.

Feritni magneti so ugodnejša možnost pritrjevanja, uporabna tam, kjer velikost in moč nista pomembni.

MAGNETNE LASTNOSTI

Če v ponudbi ne najdete magneta, ki ga potrebujete za svoj projekt, pošljite povpraševanje in poslali vam bomo individualno ponudbo.

Feritni magneti

Zanimam se za produkt:

Feritni magneti


    Soglašam, da posredovane osebne podatke hranite in uporabite, da me prek e-naslova ali telefona občasno obveščate o:    Vaše podatke bomo uporabljali izključno za namen, za katerega smo pridobili vašo privolitev. Vaše osebne podatke bomo uporabljali zaupno in jih ne bomo posredovali tretjim osebam. Vašo zasebnost obravnavamo v skladu z določili GDPR in Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

    Od prejemanja sporočil se lahko kadarkoli odjavite tako, da pošljete sporočilo na e-naslov: info@svetmagnetov.com z naslovom Odjava. Po obdelavi zahteve za odjavo vam bo SVET MAGNETOV d.o.o. prenehal pošiljati vsebine, od katerih ste se odjavili. Podrobnosti o odjavi, obdelavi in varovanju osebnih podatkov si preberite v splošnih pogojih.