Urejeno skladišče in pravilno označene police

Urejeno skladišče s pravilno označenimi policami nam lahko presneto olajša delo in življenje.
Strokovnjaki, ki se ukvarjajo z optimizacijo dela v skladiščih priporočajo, da se police označujejo od spodaj navzgor, kar olajša dodajanje polic, ko je to potrebno. S takim načinom označevanja polic se izognemo zapletom in slabi volji, ko bi bilo treba ob kasnejšem dodajanju polic ali regalov zaradi napačnega začetnega označevanja vse skupaj začeti znova.

Zakaj si ne bi poenostavili dela?

Pregledno in sistematično označene police so pomemben faktor pri zagotavljanju učinkovitega skladiščnega poslovanja. Slabo načrtovano skladiščenje nam lahko povsem pokvari sistem in povzroči nezadovoljstvo zaposlenih, ker jim je oteženo kvalitetno in pravočasno opravljeno delo.
Predvsem pa ne smemo pozabiti na slabo voljo strank, če bomo zamujali z dostavo, ker nismo pravočasno odpremili naročenega artikla.

Magnetni trakovi

Za skladišča, ki se zavedajo kako pomembno je pravilno označevanje polic, so magnetni trakovi najbolj priljubljena izbira za označevanje polic. Na voljo so različnih širin, odvisno od širine našega regala. So zelo trpežni in enostavni za namestitev.

Kako jih namestimo?

Regale pred namestitvijo magnetnega traku za označevanje polic očistimo. Pripravimo ustrezne napise z vsemi informacijami, ki jih potrebujemo pri posameznem artiklu in jih enostavno vstavimo v magnetni trak.

Bistveni koraki načrtovanja skladišča

Če trenutno načrtujete novo skladišče, distribucijski center ali širite svoj trenutni objekt nas kontaktirajte in z veseljem vam bomo svetovali pri izbiri magnetnega traku za označevanje polic. Na voljo imamo več različnih C-profilov, potrudili se bomo, da bomo našli primerno izbiro tudi za vas.

Več o ponudbi magnetnih trakov za označevanje polic si poglejte na tej povezavi: magnetni trakovi za označevanje polic.

SODELUJ IN PRISLUŽI SI POPUST!

Pošlji nam svoj video prispevek ali sliko primera, ki si ga ustvaril ter si prisluži svoj popust.


  Dovoljeni formati so: jpg, jpeg, png, gif, mov.
  Največja velikost dokumenta je 10Mb.

  Soglašam, da posredovane osebne podatke hranite in uporabite, da me prek e-naslova
  ali telefona občasno obveščate o:


  Vaše podatke bomo uporabljali izključno za namen, za katerega smo pridobili vašo privolitev. Vaše osebne podatke bomo uporabljali zaupno in jih ne bomo posredovali tretjim osebam. Vašo zasebnost obravnavamo v skladu z določili GDPR in Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

  Od prejemanja sporočil se lahko kadarkoli odjavite tako, da pošljete sporočilo na e-naslov: info@svetmagnetov.com z naslovom Odjava. Po obdelavi zahteve za odjavo vam bo SVET MAGNETOV D.O.O., prenehal pošiljati vsebine, od katerih ste se odjavili. Podrobnosti o odjavi, obdelavi in varovanju osebnih podatkov si preberite v splošnih pogojih poslovanja.

  Urejeno skladišče in pravilno označene police

  Zanimam se za produkt:

  Urejeno skladišče in pravilno označene police


   Soglašam, da posredovane osebne podatke hranite in uporabite, da me prek e-naslova ali telefona občasno obveščate o:   Vaše podatke bomo uporabljali izključno za namen, za katerega smo pridobili vašo privolitev. Vaše osebne podatke bomo uporabljali zaupno in jih ne bomo posredovali tretjim osebam. Vašo zasebnost obravnavamo v skladu z določili GDPR in Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

   Od prejemanja sporočil se lahko kadarkoli odjavite tako, da pošljete sporočilo na e-naslov: info@svetmagnetov.com z naslovom Odjava. Po obdelavi zahteve za odjavo vam bo SVET MAGNETOV d.o.o. prenehal pošiljati vsebine, od katerih ste se odjavili. Podrobnosti o odjavi, obdelavi in varovanju osebnih podatkov si preberite v splošnih pogojih.