HITRA
DOSTAVA

STROKOVNO
SVETOVANJE

OMOGOČAMO VAM
VAREN NAKUP

Samolepilni magnetni trak 25,4mm, polariteta B

Magnetni trak debeline 1,5mm je namagneten samo na eni strani in je večpolen. Enostavno ga je rezati z nožem ali z ostrimi škarjami. Idealen je za rokodelske projekte, saj ima na nemagnetni strani nanešen zelo močan akrilni lepilni trak  TESA (tesafix 4965).

Če na nobeni strani nimate železne površine lahko naročite trakova obeh polaritet, ki se privlačita med seboj. Trak ene polaritete prilepite na podlago, trak druge polaritete pa na izdelek. V tem primeru morate naročiti  trak polaritete A in trak polaritete B.

 

3,40  Z vklj. DDV

Cena za meter

metrov 4 - 9 2,80 
metrov 10 - 29 2,40 
metrov 30 - 60 2,10 
metrov 61 + 2,00 
SKU: Tr25,4-1 Kategorija:
-
+

Potrebujete svetovanje o uporabi magnetov.

Rezervirajte si brezplačni termin!

Opis

Magnetni trak debeline 1,5mm je namagneten samo na eni strani in je večpolen. Enostavno ga je rezati z nožem ali z ostrimi škarjami. Idealen je za rokodelske projekte, saj ima na nemagnetni strani nanešen zelo močan akrilni lepilni trak  TESA (tesafix 4965). Lepilo je zaščiteno z rdečo plastiko, ki jo ob uporabi enostavno odlepite. Trak razrežete na želeno dolžino odstranite zaščitno folijo in ga enostavno prilepite na izdelek.

Idealen je za zelo preprosto in predvsem hitro:
• izdelavo magnetov za hladilnike iz slik, gline, lesa, plastike
•pritrditev reklamnih letakov, obvestil
•Primeren je tudi za pritrditev grafik na pop-up stene. S pomočjo magnetnega traku se grafike lahko uporabi večkrat, sestavljanje pa je zelo preprosto in predvsem hitro

Če na nobeni strani nimate železne površine se dobita traku obeh polaritet, ki se tako privlačita med seboj. Trak ene polaritete prilepite na podlago, trak druge polaritete pa na izdelek.

 

Šifra Artikla TR25,4 A
Material strontium ferrite
Širina 25,4 mm
Debelina 1,5 mm
Polariteta (9 polov) S/N/S/N/S/N/S/N/S
Temp. odpornost -20°C/+50°C
Smer magnetizacije po širini
Moč 90g/cm²
Teža 150g/m
Lepilo tesa® 4965

Dodatne informacije

Teža 150 g
Širina

Material

Opozorila za varovanje z magneti

V podjetju Svet Magnetov d.o.o., odklanjamo kakršnokoli odgovornost za škodo ali poškodbe, ki bi nastale zaradi neprimernega in neodgovornega ravnanja z magneti. Primeri neljubih dogodkov pri uporabi magnetov so:

 • Material, iz katerega so magneti, je razmeroma krhek in se lahko drobi. Pri trku večjih magnetov oz. pri nenadzorovanem trku magnetov s kovino se le ti lahko zdrobijo ali pa odpade zaščitna plast. Uporabljajte rokavice in očala, če ravnate z močnimi magneti.
 • Močni magneti niso primerni za otroke. Hranite jih zunaj dosega otrok, saj jih le ti lahko pojedo kar lahko povzroči resne zdravstvene zaplete.
 • Močni magneti vas lahko poškodujejo, saj med seboj delujejo z veliko silo. Magnetov ne preizkušajte na katerih koli delih telesa!
 • Uporabljajte jih stran od elektronskih naprav in stvari, ki jih magneti lahko poškodujejo (TV, računalniki, ure, bančne in ostale kartice tudi srčni vzpodbujevalnik, inzulinske črpalke)
 • Magnetov ne obdelujte (rezanje, vrtanje...)
 • Preden začnete uporabljati magnete, preverite, ali imate slučajno alergijo na katerega izmed elementov magneta ali prevleke (npr. nikelj)
 • Ne segrevajte jih nad 80 stopinj celzija saj pri tej temperaturi začnejo izgubljati magnetno moč.
 • Ne vstavljajte magnetov v mikrovalovno pečico

logo-footer

Zanimam se za produkt:

Samolepilni magnetni trak 25,4mm, polariteta B


  Soglašam, da posredovane osebne podatke hranite in uporabite, da me prek e-naslova ali telefona občasno obveščate o:  Vaše podatke bomo uporabljali izključno za namen, za katerega smo pridobili vašo privolitev. Vaše osebne podatke bomo uporabljali zaupno in jih ne bomo posredovali tretjim osebam. Vašo zasebnost obravnavamo v skladu z določili GDPR in Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

  Od prejemanja sporočil se lahko kadarkoli odjavite tako, da pošljete sporočilo na e-naslov: info@svetmagnetov.com z naslovom Odjava. Po obdelavi zahteve za odjavo vam bo SVET MAGNETOV d.o.o. prenehal pošiljati vsebine, od katerih ste se odjavili. Podrobnosti o odjavi, obdelavi in varovanju osebnih podatkov si preberite v splošnih pogojih.