NOVO

HITRA
DOSTAVA

STROKOVNO
SVETOVANJE

OMOGOČAMO VAM
VAREN NAKUP

MR200 Magnet za magnetni ribolov – magnet fishing 200kg

Magneti za magnetni ribolov oz. magnet fishing, ki je postal pravi šport. Ne gre za klasičen ribolov s katerim lovimo okusen obrok, cilj je pridobiti kovinske predmete iz rek, jezer in morja s pomočjo ribolovnih magnetov. Z uporabo naših magnetov so kupci uspeli rešiti stare topovske krogle, pa tudi zarjavela kolesa, razne kovinske predmete in še veliko več. In prav to je tisto, kar naredi magnet ribolov tako privlačno: Nikoli ne veste, kaj bo prišlo na površje, pritrjeno na vaš magnet.

 

Dvostranski neodymium magnet v ohišju. Premer 75mm teža 1180gramov. Priložen je očesni vijak M10. Največja moč 200kg

OPOZORILO!!!

Magneti niso igrača in neprevidno ravnanje lahko privede do poškodb! Zato se prepričajte, da ste se seznanili z varnostnimi nasveti za neodimske magnete.
Bodite izjemno previdni na območjih, kjer so lahko neeksplodirane bombe!
Če res najdete zaklad, ga običajno niste upravičeni obdržati – upoštevajte zakonske predpise!

 

 

62,10  Z vklj. DDV

Cena za kos

SKU: MR200 Kategorija:
-
+
Moč: 200kg
Moč*Moč se nanaša na dvižne zmogljivosti, merjeno v optimalnih pogojih, pri katerih se uporablja 10mm debelo nosilno ploščo, izdelano iz nizkoogljičnega jekla, z gladko površino in s silo, ki deluje pravokotno na ploščo, pri sobni temperaturi
Premer: 75mmmm
Teža na kos: 1180g

Potrebujete svetovanje o uporabi magnetov.

Rezervirajte si brezplačni termin!

Dodatne informacije

Teža 1180 g
Moč*

Premer

Teža

Opozorila za varovanje z magneti

V podjetju Svet Magnetov d.o.o., odklanjamo kakršnokoli odgovornost za škodo ali poškodbe, ki bi nastale zaradi neprimernega in neodgovornega ravnanja z magneti. Primeri neljubih dogodkov pri uporabi magnetov so:

 • Material, iz katerega so magneti, je razmeroma krhek in se lahko drobi. Pri trku večjih magnetov oz. pri nenadzorovanem trku magnetov s kovino se le ti lahko zdrobijo ali pa odpade zaščitna plast. Uporabljajte rokavice in očala, če ravnate z močnimi magneti.
 • Močni magneti niso primerni za otroke. Hranite jih zunaj dosega otrok, saj jih le ti lahko pojedo kar lahko povzroči resne zdravstvene zaplete.
 • Močni magneti vas lahko poškodujejo, saj med seboj delujejo z veliko silo. Magnetov ne preizkušajte na katerih koli delih telesa!
 • Uporabljajte jih stran od elektronskih naprav in stvari, ki jih magneti lahko poškodujejo (TV, računalniki, ure, bančne in ostale kartice tudi srčni vzpodbujevalnik, inzulinske črpalke)
 • Magnetov ne obdelujte (rezanje, vrtanje...)
 • Preden začnete uporabljati magnete, preverite, ali imate slučajno alergijo na katerega izmed elementov magneta ali prevleke (npr. nikelj)
 • Ne segrevajte jih nad 80 stopinj celzija saj pri tej temperaturi začnejo izgubljati magnetno moč.
 • Ne vstavljajte magnetov v mikrovalovno pečico

logo-footer

Zanimam se za produkt:

MR200 Magnet za magnetni ribolov – magnet fishing 200kg


  Soglašam, da posredovane osebne podatke hranite in uporabite, da me prek e-naslova ali telefona občasno obveščate o:



  Vaše podatke bomo uporabljali izključno za namen, za katerega smo pridobili vašo privolitev. Vaše osebne podatke bomo uporabljali zaupno in jih ne bomo posredovali tretjim osebam. Vašo zasebnost obravnavamo v skladu z določili GDPR in Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

  Od prejemanja sporočil se lahko kadarkoli odjavite tako, da pošljete sporočilo na e-naslov: info@svetmagnetov.com z naslovom Odjava. Po obdelavi zahteve za odjavo vam bo SVET MAGNETOV d.o.o. prenehal pošiljati vsebine, od katerih ste se odjavili. Podrobnosti o odjavi, obdelavi in varovanju osebnih podatkov si preberite v splošnih pogojih.