Magnetna folija 0,9mm - bela

NOVO

HITRA
DOSTAVA

STROKOVNO
SVETOVANJE

OMOGOČAMO VAM
VAREN NAKUP

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Magnetna folija 0,9mm - bela

Magnetna folija 0,9mm x 100cm x 100cm – bela

31,90  Z vklj. DDV

Cena za meter

SKU: Magnetna folija 0,9mm - bela Kategorija:
-
+

Potrebujete svetovanje o uporabi magnetov.

Rezervirajte si brezplačni termin!

Opis

Magnetna folija je primerna za pritrjevanje na kovinske podlage, kjer želimo večkrat povsem enostavno odstraniti in nazaj pritrditi napis, znak ali nalepko. Največkrat jo uporabljamo za začasna reklama sporočila na vozilih, za označevanje kovinskih regalov v skladiščih, trgovinah, knjižnicah, ter za opremljanje prostorov z opozorilnimi in varnostnimi znaki
– Dimenzije: 100 x 100 cm
– Debelina: 0,9 mm
– Folija ima magnetne lastnosti permanentnega magneta, hkrati pa je fleksibilna
– Režemo jo lahko na giljotino, z nožem ali na stiskalnici s pomočjo udarcev.
– Primerna je za sitotisk, tampotisk, toplotni tisk ali za kaširanje samolepilnih folij
– Primerna je za večkratno uporabo

Dodatne informacije

Teža 1500 g
Material

Opozorila za varovanje z magneti

V podjetju Svet Magnetov d.o.o., odklanjamo kakršnokoli odgovornost za škodo ali poškodbe, ki bi nastale zaradi neprimernega in neodgovornega ravnanja z magneti.

Primeri neljubih dogodkov pri uporabi magnetov so:

 • Material, iz katerega so magneti, je razmeroma krhek in se lahko drobi. Pri trku večjih magnetov oz. pri nenadzorovanem trku magnetov s kovino se le ti lahko zdrobijo ali pa odpade zaščitna plast. Uporabljajte rokavice in očala, če ravnate z močnimi magneti.
 • Močni magneti niso primerni za otroke. Hranite jih zunaj dosega otrok, saj jih le ti lahko pojedo kar lahko povzroči resne zdravstvene zaplete.
 • Močni magneti vas lahko poškodujejo, saj med seboj delujejo z veliko silo. Magnetov ne preizkušajte na katerih koli delih telesa!
 • Uporabljajte jih stran od elektronskih naprav in stvari, ki jih magneti lahko poškodujejo (TV, računalniki, ure, bančne in ostale kartice tudi srčni vzpodbujevalnik, inzulinske črpalke)
 • Magnetov ne obdelujte (rezanje, vrtanje...)
 • Preden začnete uporabljati magnete, preverite, ali imate slučajno alergijo na katerega izmed elementov magneta ali prevleke (npr. nikelj)
 • Ne segrevajte jih nad 80 stopinj celzija saj pri tej temperaturi začnejo izgubljati magnetno moč.
 • Ne vstavljajte magnetov v mikrovalovno pečico

Zanimam se za produkt:

Magnetna folija 0,9mm – bela

  Soglašam, da posredovane osebne podatke hranite in uporabite, da me prek e-naslova
  ali telefona občasno obveščate o:  Vaše podatke bomo uporabljali izključno za namen, za katerega smo pridobili vašo privolitev. Vaše osebne podatke bomo uporabljali zaupno in jih ne bomo posredovali tretjim osebam. Vašo zasebnost obravnavamo v skladu z določili GDPR in Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

  Od prejemanja sporočil se lahko kadarkoli odjavite tako, da pošljete sporočilo na e-naslov: info@svetmagnetov.com z naslovom Odjava. Po obdelavi zahteve za odjavo vam bo SVET MAGNETOV d.o.o. prenehal pošiljati vsebine, od katerih ste se odjavili. Podrobnosti o odjavi, obdelavi in varovanju osebnih podatkov si preberite v splošnih pogojih.