HITRA
DOSTAVA

STROKOVNO
SVETOVANJE

OMOGOČAMO VAM
VAREN NAKUP

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

KV25x10x5 Y30 - 10 kos

Feritni magnet, kvadar 25x10x5mm, Y30

3,80  Z vklj. DDV

Cena za pakiranje od 10 komada

SKU: KV25x10x5 Y30 Kategorije: ,
Moč: 620g
Moč*Moč se nanaša na dvižne zmogljivosti, merjeno v optimalnih pogojih, pri katerih se uporablja 10mm debelo nosilno ploščo, izdelano iz nizkoogljičnega jekla, z gladko površino in s silo, ki deluje pravokotno na ploščo, pri sobni temperaturi
Teža na kos: 5,63g
-
+

Potrebujete svetovanje o uporabi magnetov.

Rezervirajte si brezplačni termin!

Opis

Šifra artikla KV25x10x5 Y30
Oblik Kvadar
Materijal Y30
Dužina 25 mm
Širina 10 mm
Visina 5 mm
Tolerancija -2,5 %
Smjer magnetizacije po visini
Snaga 620 g
Maksimalna rad. temp. 250 °C
Težina 5,63 g

Dodatne informacije

Težina 56.3 g
Smjer magnetiziranja

Material

Oblik

Visina

Duljina

Širina

Snaga*

Težina

Opozorila za varovanje z magneti

V podjetju Svet Magnetov d.o.o., odklanjamo kakršnokoli odgovornost za škodo ali poškodbe, ki bi nastale zaradi neprimernega in neodgovornega ravnanja z magneti. Primeri neljubih dogodkov pri uporabi magnetov so:

 • Material, iz katerega so magneti, je razmeroma krhek in se lahko drobi. Pri trku večjih magnetov oz. pri nenadzorovanem trku magnetov s kovino se le ti lahko zdrobijo ali pa odpade zaščitna plast. Uporabljajte rokavice in očala, če ravnate z močnimi magneti.
 • Močni magneti niso primerni za otroke. Hranite jih zunaj dosega otrok, saj jih le ti lahko pojedo kar lahko povzroči resne zdravstvene zaplete.
 • Močni magneti vas lahko poškodujejo, saj med seboj delujejo z veliko silo. Magnetov ne preizkušajte na katerih koli delih telesa!
 • Uporabljajte jih stran od elektronskih naprav in stvari, ki jih magneti lahko poškodujejo (TV, računalniki, ure, bančne in ostale kartice tudi srčni vzpodbujevalnik, inzulinske črpalke)
 • Magnetov ne obdelujte (rezanje, vrtanje...)
 • Preden začnete uporabljati magnete, preverite, ali imate slučajno alergijo na katerega izmed elementov magneta ali prevleke (npr. nikelj)
 • Ne segrevajte jih nad 80 stopinj celzija saj pri tej temperaturi začnejo izgubljati magnetno moč.
 • Ne vstavljajte magnetov v mikrovalovno pečico

KV25x10x5 Y30 - 10 kos

Zanima me proizvod:

KV25x10x5 Y30 – 10 kos

  Pristajem na pohranjivanje i korištenje dostavljenih osobnih podataka kako bih s vremena na vrijeme bio obaviješten e-poštom ili telefonom o:  Vaše podatke ćemo upotrebljavati isključivo u svrhe za koje smo dobili vašu privolu. Vaše osobne podatke upotrebljavat ćemo na povjerljiv način i nećemo ih prosljeđivati trećim osobama. U odnosu na vašu privatnost postupamo u skladu s odredbama GDPR-a i Zakona o zaštiti osobnih podataka.

  U svakom trenutku možete se odjaviti s primanja poruka tako što ćete poslati poruku na adresu e-pošte: info@svetmagnetov.com i nasloviti je „Odjava“. Nakon obrade zahtjeva za odjavu, društvo SVET MAGNETOV d.o.o. prestat će vam slati sadržaj s kojeg ste se odjavili. Pojedinosti o odjavi, obradi i zaštiti osobnih podataka možete pročitati u općim uvjetima.