Kategorije magnetov

Magnetne mize za brušenje, struženje, rezkanje in vrtanje

Magnetne mize za brušenje, struženje, rezkanje in vrtanjeMagnetne mize za brušenje, struženje, rezkanje in vrtanjeMagnetne mize za brušenje, struženje, rezkanje in vrtanjeMagnetne mize za brušenje, struženje, rezkanje in vrtanje

Permanentne in elektromagnetne mize se uporabljajo v kovinski obdelovalni industriji, kot osnova za enostavno fiksiranje kovinskih obdelovancev. Smo zastopnik priznanega podjetja WALMAG MAGNETICS. Na spodnji povezavi si lahko ogledate katalog različnih vrst magnetnih miz in ostalih sistemov glede na namen uporabe.

KATALOG 1

KATALOG 2

V primeru, da vas kateri od izdelkov zanima, nam pošljite povpraševanje s kataloško številko in v najkrajšem možnem času vam bomo poslali ponudbo.

Magnetne mize za brušenje, struženje, rezkanje in vrtanje

Zanimam se za produkt:

Magnetne mize za brušenje, struženje, rezkanje in vrtanje


    Soglašam, da posredovane osebne podatke hranite in uporabite, da me prek e-naslova ali telefona občasno obveščate o:    Vaše podatke bomo uporabljali izključno za namen, za katerega smo pridobili vašo privolitev. Vaše osebne podatke bomo uporabljali zaupno in jih ne bomo posredovali tretjim osebam. Vašo zasebnost obravnavamo v skladu z določili GDPR in Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

    Od prejemanja sporočil se lahko kadarkoli odjavite tako, da pošljete sporočilo na e-naslov: info@svetmagnetov.com z naslovom Odjava. Po obdelavi zahteve za odjavo vam bo SVET MAGNETOV d.o.o. prenehal pošiljati vsebine, od katerih ste se odjavili. Podrobnosti o odjavi, obdelavi in varovanju osebnih podatkov si preberite v splošnih pogojih.