Kategorije magnetov

Magnetna sita, rešetke

Zakaj so magnetna sita oziroma rešetke v nekaterih industrijah nujna?

Magnetna sita oziroma magnetne rešetke se uporabljajo predvsem v plastični (prečiščevanje plastičnih granulatov), lesni, prehranski industriji, v farmaciji, v industriji barv, lakov in za prečiščevanje emulzij.

Namenjene so izločanju različnih feromagnetnih kovin, ki se lahko pojavijo v osnovnem materialu zaradi transporta, mletja ali kakršnekoli druge obdelave materiala.

Uporaba teh sistemov zagotavlja čistejše proizvode, hkrati pa ščiti proizvodne linije ter izdelovalne oz. pakirne stroje.

Na voljo so tako klasične magnetne rešetke, kot tudi avtomatske rešetke s pnevmatskim oz. hidravličnim sistemom čiščenja.

Vgrajujemo jih v vertikalne cevi, presipna mesta in zalogovnike, kapaciteto prilagajamo glede na vrsto surovine in zahtevam transporta.

Vgrajeni so močni neodimi magneti NdFeB tipa N52 (14.000 Gauss), dimenzije in oblikovanje magnetne rešetke, ki je iz nerjavečega jekla, je mogoče prilagoditi potrebam naročnika.

V našem programu lahko izbirate med tipskimi izvedbami ali magnetno rešetko po vaših dimenzijah. Magnetna rešetka je več kot odlična rešitev za prečiščevanje sipkih materialov.

  •  Vgrajeni visoko energijski keramični ali neodymium magneti
  • Ohišje je sestavljeno iz nerjavnega jekla
  • Možna izdelava tudi v kompleksnih oblikah

Tipske dimenzije:

– 100×100 mm
– 150×150 mm
– 200×200 mm
– Ø 100 mm
– Ø 150 mm
– Ø 200 mm

Magnetna sita, rešetke

KATALOGI MAGNETNIH REŠETK:

RM Grid magnets

Grid magnet-food industry

RRM-EC Grid magnets

Magnetna sita, rešetke

Zanimam se za produkt:

Magnetna sita, rešetke


    Soglašam, da posredovane osebne podatke hranite in uporabite, da me prek e-naslova ali telefona občasno obveščate o:    Vaše podatke bomo uporabljali izključno za namen, za katerega smo pridobili vašo privolitev. Vaše osebne podatke bomo uporabljali zaupno in jih ne bomo posredovali tretjim osebam. Vašo zasebnost obravnavamo v skladu z določili GDPR in Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

    Od prejemanja sporočil se lahko kadarkoli odjavite tako, da pošljete sporočilo na e-naslov: info@svetmagnetov.com z naslovom Odjava. Po obdelavi zahteve za odjavo vam bo SVET MAGNETOV d.o.o. prenehal pošiljati vsebine, od katerih ste se odjavili. Podrobnosti o odjavi, obdelavi in varovanju osebnih podatkov si preberite v splošnih pogojih.