Kategorije magnetov

Magnetna folija

Magnetna folija je primerna za pritrjevanje na kovinske podlage, kjer želimo večkrat povsem enostavno odstraniti in nazaj pritrditi napis, znak ali nalepko. Največkrat jo uporabljamo za začasna reklama sporočila na vozilih, za označevanje kovinskih regalov v skladiščih, trgovinah, knjižnicah,  ter za opremljanje prostorov z opozorilnimi in varnostnimi znaki
• Dimenzije: 61,5×100 cm in 100×100
• Debelina: 0,75 mm, 0,6mm, 0,9mm 1mm, 1,5mm, 2mm
• Folija ima magnetne lastnosti permanentnega magneta, hkrati pa je fleksibilna
• Režemo jo lahko z olfa nožem
• Primerna je za sitotisk, tampotisk, toplotni tisk ali za kaširanje samolepilnih folij
• Primerna je za večkratno uporabo

Magnetna folija

Zanimam se za produkt:

Magnetna folija


    Soglašam, da posredovane osebne podatke hranite in uporabite, da me prek e-naslova ali telefona občasno obveščate o:    Vaše podatke bomo uporabljali izključno za namen, za katerega smo pridobili vašo privolitev. Vaše osebne podatke bomo uporabljali zaupno in jih ne bomo posredovali tretjim osebam. Vašo zasebnost obravnavamo v skladu z določili GDPR in Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

    Od prejemanja sporočil se lahko kadarkoli odjavite tako, da pošljete sporočilo na e-naslov: info@svetmagnetov.com z naslovom Odjava. Po obdelavi zahteve za odjavo vam bo SVET MAGNETOV d.o.o. prenehal pošiljati vsebine, od katerih ste se odjavili. Podrobnosti o odjavi, obdelavi in varovanju osebnih podatkov si preberite v splošnih pogojih.