Kategorije magnetov

Magneti za odpiranje cestnih pokrovov

Svet magnetov vam predstavlja rešitve za odpiranje cestnih pokrovov.

Vzdrževanje cestne infrastrukture in vse infrastrukture pod cesto je zelo pomembno iz varnostnega in tehničnega vidika. Ker vsako tako vzdrževanje, popravilo ali druge intervencije pomenijo zaprtje ceste, dvorišča ali parkirišča, je seveda zelo dobrodošlo, da se delo opravi čim hitreje in kakovostno.

V naši spletni trgovini je v ponudbi več sto različnih magnetov, magnetnih izdelkov in raznih rešitev za industrijo in druge gospodarske panoge. Novost v naši ponudbi so rešitve za odpiranje cestnih pokrovov, magnetni ključ s kladivom, magnetni ključ MK400 in dvigalo cestnih pokrovov. Z njimi boste enostavno in hitro ter predvsem varno odpirali cestne kape, podzemne hidrante, vodomerne jaške in vse litoželezne pokrove ter rešetke. Orodje odpira pokrove tudi, ko ti niso več v najboljšem stanju, ko so oprijemala pokrovov polomljena, napolnjena s peskom ali cementom. Vse to pa precej olajša delo delavcev, ki se s takimi pokrovi mučijo vsakodnevno.

Z magnetnim orodjem za odpiranje  in zapiranjem cestnih pokrovov se bistveno zmanjša vnos neželenih snovi kot so pesek, zemlja, blato itd. v jašek oz. na ležišče pokrova (v primerjavi s klasičnim izvlekom pokrova). Magnetno orodje je odličen pripomoček tudi za delo z AZ radio data šum logerji.

 

 

Magneti za odpiranje cestnih pokrovov

Zanimam se za produkt:

Magneti za odpiranje cestnih pokrovov


    Soglašam, da posredovane osebne podatke hranite in uporabite, da me prek e-naslova ali telefona občasno obveščate o:    Vaše podatke bomo uporabljali izključno za namen, za katerega smo pridobili vašo privolitev. Vaše osebne podatke bomo uporabljali zaupno in jih ne bomo posredovali tretjim osebam. Vašo zasebnost obravnavamo v skladu z določili GDPR in Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

    Od prejemanja sporočil se lahko kadarkoli odjavite tako, da pošljete sporočilo na e-naslov: info@svetmagnetov.com z naslovom Odjava. Po obdelavi zahteve za odjavo vam bo SVET MAGNETOV d.o.o. prenehal pošiljati vsebine, od katerih ste se odjavili. Podrobnosti o odjavi, obdelavi in varovanju osebnih podatkov si preberite v splošnih pogojih.