Kategorije magnetov

Magneti za igro in prosti čas

Neocube je magnetna kocka sestavljena iz 216 posameznih kroglic, magnetov, ki se medsebojno privlačijo. Neocube je zelo zanimiva, pravzaprav čarobna igrača, ki jo je mogoče oblikovati v številne oblike, kot so kvadrat, trikotnik, šesterokotnik, krogla, piramida itd. Njena čarovnija je v tem, da med kroglicami ni nobene fizične povezave, skupaj jih drži le nevidna magnetna sila, vsaka majhna kroglica pa predstavlja močen magnet, kar zagotavlja trdnost konstrukcije.

Posamezna magnetna kroglica ima dva zgornja in spodnja magnetna pola, ena kroglica, vrsta kroglic ali celo plast magnetnih kroglic pa trdno pritegneta dve sosednji plasti skupaj. Kocka je le najosnovnejša oblika iz katere lahko oblikujete kakršno koli obliko, kot so na primer žoga, nakit, stožec, razne živali in drugo.

Z magnetnim setom Neocube otroci in odrasli lahko lažje uresničijo svojo ustvarjalnost in domišljiji dajo prosto pot, odraslim pa Neocube olajša tudi stres, zato je zelo uporabna tudi kot poslovno darilo, ki krasi pisalno mizo.

Pazljivo le pri uporabi Neocube kocke pri mlajših otrocih zaradi nevarnosti, da bi pogoltnili posamezne kroglice. Neocube kocke so na voljo v različnih barvah, da lahko iz njih ustvarite res zanimive figure.

Magneti za igro in prosti čas

Zanimam se za produkt:

Magneti za igro in prosti čas

    Soglašam, da posredovane osebne podatke hranite in uporabite, da me prek e-naslova
    ali telefona občasno obveščate o:    Vaše podatke bomo uporabljali izključno za namen, za katerega smo pridobili vašo privolitev. Vaše osebne podatke bomo uporabljali zaupno in jih ne bomo posredovali tretjim osebam. Vašo zasebnost obravnavamo v skladu z določili GDPR in Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

    Od prejemanja sporočil se lahko kadarkoli odjavite tako, da pošljete sporočilo na e-naslov: info@svetmagnetov.com z naslovom Odjava. Po obdelavi zahteve za odjavo vam bo SVET MAGNETOV d.o.o. prenehal pošiljati vsebine, od katerih ste se odjavili. Podrobnosti o odjavi, obdelavi in varovanju osebnih podatkov si preberite v splošnih pogojih.