Kategorije magnetov

Preklopni dvižni magnetni sistemi

Dvižni magneti delujejo brez dodatne energije in so zato energetsko zelo prijazni. Poleg tega izpadi električne energije ne vplivajo nanje, zato jih lahko varno uporabljate kjerkoli in kadarkoli. Za bremena z večjo težo lahko uporabite več magnetov hkrati.

Delovanje je zelo preprosto: dvižni magnet položite na izdelek, ki ga želite dvigniti in obrnite ročico. Preklopni dvižni magnetni sistemi skoraj ne potrebujejo vzdrževanja.

Na spodnji povezavi si lahko ogledate katalog preklopnih dvižnih magnetnih sistemov Baxx.

Katalog preklopnih dvižnih sistemov BaXx

Preklopni dvižni magnetni sistemi

Zanimam se za produkt:

Preklopni dvižni magnetni sistemi


    Soglašam, da posredovane osebne podatke hranite in uporabite, da me prek e-naslova ali telefona občasno obveščate o:    Vaše podatke bomo uporabljali izključno za namen, za katerega smo pridobili vašo privolitev. Vaše osebne podatke bomo uporabljali zaupno in jih ne bomo posredovali tretjim osebam. Vašo zasebnost obravnavamo v skladu z določili GDPR in Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

    Od prejemanja sporočil se lahko kadarkoli odjavite tako, da pošljete sporočilo na e-naslov: info@svetmagnetov.com z naslovom Odjava. Po obdelavi zahteve za odjavo vam bo SVET MAGNETOV d.o.o. prenehal pošiljati vsebine, od katerih ste se odjavili. Podrobnosti o odjavi, obdelavi in varovanju osebnih podatkov si preberite v splošnih pogojih.