Kategorije magnetov

ALNICO MAGNETI

AlNiCo magneti se ponašajo z nekoliko nižjo močjo kot neodim magneti. Njihova največja prednost pa je visoka temperaturna obstojnost, ki dosega temperature do 525°C.  So tudi zelo odporni na kisline in topila. Izdelajo jih lahko tudi v zelo kompleksnih oblikah.

Zaradi naštetih prednosti se največ uporabljajo pri izdelavi senzorjev v avtomobilski industriji, pri izdelavi DC elektro motorjev, elektro števcev in medicinske opreme.

ALNICO MAGNETI

Zanimam se za produkt:

ALNICO MAGNETI


    Soglašam, da posredovane osebne podatke hranite in uporabite, da me prek e-naslova ali telefona občasno obveščate o:



    Vaše podatke bomo uporabljali izključno za namen, za katerega smo pridobili vašo privolitev. Vaše osebne podatke bomo uporabljali zaupno in jih ne bomo posredovali tretjim osebam. Vašo zasebnost obravnavamo v skladu z določili GDPR in Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

    Od prejemanja sporočil se lahko kadarkoli odjavite tako, da pošljete sporočilo na e-naslov: info@svetmagnetov.com z naslovom Odjava. Po obdelavi zahteve za odjavo vam bo SVET MAGNETOV d.o.o. prenehal pošiljati vsebine, od katerih ste se odjavili. Podrobnosti o odjavi, obdelavi in varovanju osebnih podatkov si preberite v splošnih pogojih.