NOVO

HITRA
DOSTAVA

STROKOVNO
SVETOVANJE

OMOGOČAMO VAM
VAREN NAKUP

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

MAGNETNI SET ZA IGRO

Magnetni set je sestavljen iz 36 neodymium magnetnih valjčkov in 27 kovinskih kroglic. Pakirano je v lepi kovinski škatlici. Odlična ideja za nepozabno darilo! Ure in ure se lahko zabavate s sestavljanjem ali ustvarjanjem malih umetnin. Primerno za razvijanje inovativne miselne sposobnosti mladostnikov, aktivacijo možganskih celic starejših in odpravljanje stresa.

Barva: srebrna
Velikost valjčkov: 4 x 23mm (magnetni)
Premer kroglic: 8mm (nemagnetne)
Pakiranje: pločevinasta škatlica z okenčkom

OPOZORILO: ni namenjeno za otroke pred 10. letom starosti!!!

16,90  Z vklj. DDV

Cena za set

SKU: MSI Kategorija:
-
+

Potrebujete svetovanje o uporabi magnetov.

Rezervirajte si brezplačni termin!

Dodatne informacije

Teža170 g

Opozorila za varovanje z magneti

V podjetju Svet Magnetov d.o.o., odklanjamo kakršnokoli odgovornost za škodo ali poškodbe, ki bi nastale zaradi neprimernega in neodgovornega ravnanja z magneti. Primeri neljubih dogodkov pri uporabi magnetov so:

 • Material, iz katerega so magneti, je razmeroma krhek in se lahko drobi. Pri trku večjih magnetov oz. pri nenadzorovanem trku magnetov s kovino se le ti lahko zdrobijo ali pa odpade zaščitna plast. Uporabljajte rokavice in očala, če ravnate z močnimi magneti.
 • Močni magneti niso primerni za otroke. Hranite jih zunaj dosega otrok, saj jih le ti lahko pojedo kar lahko povzroči resne zdravstvene zaplete.
 • Močni magneti vas lahko poškodujejo, saj med seboj delujejo z veliko silo. Magnetov ne preizkušajte na katerih koli delih telesa!
 • Uporabljajte jih stran od elektronskih naprav in stvari, ki jih magneti lahko poškodujejo (TV, računalniki, ure, bančne in ostale kartice tudi srčni vzpodbujevalnik, inzulinske črpalke)
 • Magnetov ne obdelujte (rezanje, vrtanje...)
 • Preden začnete uporabljati magnete, preverite, ali imate slučajno alergijo na katerega izmed elementov magneta ali prevleke (npr. nikelj)
 • Ne segrevajte jih nad 80 stopinj celzija saj pri tej temperaturi začnejo izgubljati magnetno moč.
 • Ne vstavljajte magnetov v mikrovalovno pečico

MAGNETNI SET ZA IGRO

Zanimam se za produkt:

MAGNETNI SET ZA IGRO

  Soglašam, da posredovane osebne podatke hranite in uporabite, da me prek e-naslova
  ali telefona občasno obveščate o:  Vaše podatke bomo uporabljali izključno za namen, za katerega smo pridobili vašo privolitev. Vaše osebne podatke bomo uporabljali zaupno in jih ne bomo posredovali tretjim osebam. Vašo zasebnost obravnavamo v skladu z določili GDPR in Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

  Od prejemanja sporočil se lahko kadarkoli odjavite tako, da pošljete sporočilo na e-naslov: info@svetmagnetov.com z naslovom Odjava. Po obdelavi zahteve za odjavo vam bo SVET MAGNETOV d.o.o. prenehal pošiljati vsebine, od katerih ste se odjavili. Podrobnosti o odjavi, obdelavi in varovanju osebnih podatkov si preberite v splošnih pogojih.