KV100x100x10 N42 100kg

NOVO

HITRA
DOSTAVA

STROKOVNO
SVETOVANJE

OMOGOČAMO VAM
VAREN NAKUP

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

KV100x100x10 N42 100kg

Neodim supermagnet kvader 100x100x10, N42, 100kg

105,96  Z vklj. DDV

Cena za kos

SKU: KV100x100x10 N42 Kategorije: ,
Moč: 100kg
Moč*Moč se nanaša na dvižne zmogljivosti, merjeno v optimalnih pogojih, pri katerih se uporablja 10mm debelo nosilno ploščo, izdelano iz nizkoogljičnega jekla, z gladko površino in s silo, ki deluje pravokotno na ploščo, pri sobni temperaturi
Teža na kos: 750g
-
+

Potrebujete svetovanje o uporabi magnetov.

Rezervirajte si brezplačni termin!

Opis

Šifra Artikla KV100x100x10
Material NdFeB
Oblika Kvader
Dolžina 80 mm
Širina 40 mm
Višina 20 mm
Toleranca +/- 0,1 mm
Prevleka Nikelj (Ni+Cu+Ni)
Magnetizacija N42
Smer magnetizacije po višini
Moč* pribl. 100 kg
Maksimalna del. temp. 80°C
Teža 750 g

Dodatne informacije

Teža 750 g
Smer magnetizacije

Material

Oblika

Višina

Dolžina

Širina

Moč*

Teža

Opozorila za varovanje z magneti

V podjetju Svet Magnetov d.o.o., odklanjamo kakršnokoli odgovornost za škodo ali poškodbe, ki bi nastale zaradi neprimernega in neodgovornega ravnanja z magneti.

Primeri neljubih dogodkov pri uporabi magnetov so:

 • Material, iz katerega so magneti, je razmeroma krhek in se lahko drobi. Pri trku večjih magnetov oz. pri nenadzorovanem trku magnetov s kovino se le ti lahko zdrobijo ali pa odpade zaščitna plast. Uporabljajte rokavice in očala, če ravnate z močnimi magneti.
 • Močni magneti niso primerni za otroke. Hranite jih zunaj dosega otrok, saj jih le ti lahko pojedo kar lahko povzroči resne zdravstvene zaplete.
 • Močni magneti vas lahko poškodujejo, saj med seboj delujejo z veliko silo. Magnetov ne preizkušajte na katerih koli delih telesa!
 • Uporabljajte jih stran od elektronskih naprav in stvari, ki jih magneti lahko poškodujejo (TV, računalniki, ure, bančne in ostale kartice tudi srčni vzpodbujevalnik, inzulinske črpalke)
 • Magnetov ne obdelujte (rezanje, vrtanje...)
 • Preden začnete uporabljati magnete, preverite, ali imate slučajno alergijo na katerega izmed elementov magneta ali prevleke (npr. nikelj)
 • Ne segrevajte jih nad 80 stopinj celzija saj pri tej temperaturi začnejo izgubljati magnetno moč.
 • Ne vstavljajte magnetov v mikrovalovno pečico

Zanimam se za produkt:

KV100x100x10 N42 100kg

  Soglašam, da posredovane osebne podatke hranite in uporabite, da me prek e-naslova
  ali telefona občasno obveščate o:  Vaše podatke bomo uporabljali izključno za namen, za katerega smo pridobili vašo privolitev. Vaše osebne podatke bomo uporabljali zaupno in jih ne bomo posredovali tretjim osebam. Vašo zasebnost obravnavamo v skladu z določili GDPR in Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

  Od prejemanja sporočil se lahko kadarkoli odjavite tako, da pošljete sporočilo na e-naslov: info@svetmagnetov.com z naslovom Odjava. Po obdelavi zahteve za odjavo vam bo SVET MAGNETOV d.o.o. prenehal pošiljati vsebine, od katerih ste se odjavili. Podrobnosti o odjavi, obdelavi in varovanju osebnih podatkov si preberite v splošnih pogojih.