HITRA
DOSTAVA

STROKOVNO
SVETOVANJE

OMOGOČAMO VAM
VAREN NAKUP

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

KV30x10x1 3M - 20 kos

Samoljepljivi magnet, kvadar 30x10x1mm, s ljepilom 3M

14,00  Z vklj. DDV

Cena za pakiranje od 20 komada

SKU: KV30x10x1 3M Kategorija:
Moč: 1000g
Moč*Moč se nanaša na dvižne zmogljivosti, merjeno v optimalnih pogojih, pri katerih se uporablja 10mm debelo nosilno ploščo, izdelano iz nizkoogljičnega jekla, z gladko površino in s silo, ki deluje pravokotno na ploščo, pri sobni temperaturi
Teža na kos: 2,3g
-
+

Potrebujete svetovanje o uporabi magnetov.

Rezervirajte si brezplačni termin!

Opis

Šifra artikla KV30x10x1 3M
Materijal NdFeB
Oblik Kvadar
Dužina 30 mm
Širina 10 mm
Visina 1 mm
Tolerancija /- 0,1 mm
Premaz Nikal (Ni Cu Ni)
Magnetizacija N38
Smjer magnetizacije po visini
Snaga* pribl. 1000 g
Maksimalna rad. temp. 80 °C
Težina 2,3 g

Dodatne informacije

Smjer magnetiziranja

Material

Oblik

Visina

Duljina

Širina

Snaga*

Težina

Opozorila za varovanje z magneti

V podjetju Svet Magnetov d.o.o., odklanjamo kakršnokoli odgovornost za škodo ali poškodbe, ki bi nastale zaradi neprimernega in neodgovornega ravnanja z magneti. Primeri neljubih dogodkov pri uporabi magnetov so:

 • Material, iz katerega so magneti, je razmeroma krhek in se lahko drobi. Pri trku večjih magnetov oz. pri nenadzorovanem trku magnetov s kovino se le ti lahko zdrobijo ali pa odpade zaščitna plast. Uporabljajte rokavice in očala, če ravnate z močnimi magneti.
 • Močni magneti niso primerni za otroke. Hranite jih zunaj dosega otrok, saj jih le ti lahko pojedo kar lahko povzroči resne zdravstvene zaplete.
 • Močni magneti vas lahko poškodujejo, saj med seboj delujejo z veliko silo. Magnetov ne preizkušajte na katerih koli delih telesa!
 • Uporabljajte jih stran od elektronskih naprav in stvari, ki jih magneti lahko poškodujejo (TV, računalniki, ure, bančne in ostale kartice tudi srčni vzpodbujevalnik, inzulinske črpalke)
 • Magnetov ne obdelujte (rezanje, vrtanje...)
 • Preden začnete uporabljati magnete, preverite, ali imate slučajno alergijo na katerega izmed elementov magneta ali prevleke (npr. nikelj)
 • Ne segrevajte jih nad 80 stopinj celzija saj pri tej temperaturi začnejo izgubljati magnetno moč.
 • Ne vstavljajte magnetov v mikrovalovno pečico

KV30x10x1 3M - 20 kos

Zanima me proizvod:

KV30x10x1 3M – 20 kos

  Pristajem na pohranjivanje i korištenje dostavljenih osobnih podataka kako bih s vremena na vrijeme bio obaviješten e-poštom ili telefonom o:  Vaše podatke ćemo upotrebljavati isključivo u svrhe za koje smo dobili vašu privolu. Vaše osobne podatke upotrebljavat ćemo na povjerljiv način i nećemo ih prosljeđivati trećim osobama. U odnosu na vašu privatnost postupamo u skladu s odredbama GDPR-a i Zakona o zaštiti osobnih podataka.

  U svakom trenutku možete se odjaviti s primanja poruka tako što ćete poslati poruku na adresu e-pošte: info@svetmagnetov.com i nasloviti je „Odjava“. Nakon obrade zahtjeva za odjavu, društvo SVET MAGNETOV d.o.o. prestat će vam slati sadržaj s kojeg ste se odjavili. Pojedinosti o odjavi, obradi i zaštiti osobnih podataka možete pročitati u općim uvjetima.